طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی و خوشمزه | دستور پخت سریع و مرحله به مرحله

طرز تهیه و پخت کوکو سبزی

کوکو سبزی یکی از معروف‌ترین کوکوهای ایرانی است و مردم به خاطر عطر سبزیجات تازه و طعم دلچسب آن، همیشه در سفره‌های خود جایگاه ویژه‌ای به آن می‌دهند. شما می‌توانید این غذای ساده و سریع را برای وعده ناهار، شام، پیش‌غذا یا حتی سحری و افطار در ماه رمضان آماده کنید.

کوکو سبزی
کوکو سبزی

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی (۴ نفره)

مواد لازممقدار
سبزی (گشنیز، تره، جعفری، شوید، پیازچه)۲ لیوان
تخم‌مرغ۴ عدد
گردوی خرد شده۴ قاشق غذاخوری
زرشک (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن مایع یا کرهبه میزان کافی

طرز تهیه کوکو سبزی مرحله به مرحله

مرحله اول: آماده‌سازی سبزی

ابتدا سبزی‌های تازه را پاک کنید و خوب بشویید. سپس اجازه دهید آب اضافی آن‌ها گرفته شود. سبزی‌ها را به اندازه ریز خرد کنید و از خرد کردن بیش از حد خودداری کنید تا طعم اصلی سبزی حفظ شود.

مرحله دوم: ترکیب مواد

سبزی خرد شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و تخم‌مرغ‌ها، گردو، ادویه‌ها و زرشک (در صورت تمایل) را به آن اضافه کنید. سپس همه مواد را هم بزنید تا مایه کوکو غلظت یکنواخت و شبیه ماست غلیظ پیدا کند.

مرحله سوم: آماده کردن تابه

تابه تفلون یا رژیمی را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در کف آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید تا ضخامت یکنواخت شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سالاد الویه رژیمی | سالم، کم کالری و خوشمزه

مرحله چهارم: پخت کوکو

در تابه را ببندید و اجازه دهید کوکو با حرارت ملایم مغزپخت شود. سپس کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن طلایی شود. برای راحت‌تر برگرداندن، می‌توانید قبل از این کار کوکو را به چند قسمت برش دهید.

مرحله پنجم: سرو نهایی

پس از سرخ شدن کامل دو طرف کوکو، آن را داخل ظرف سرو قرار دهید و به قطعات دلخواه برش بزنید. برای تزئین، می‌توانید روی کوکو زرشک تفت داده یا گردوی خرد شده بریزید.

فوت و فن خوشمزه‌تر شدن کوکو سبزی

طرز تهیه و پخت کوکو سبزی
طرز تهیه و پخت کوکو سبزی
  • اضافه کردن زرشک و گردو طعم کوکو را خوشمزه‌تر می‌کند.
  • افزودن کمی ماست چکیده یا یک قاشق شیر باعث نرم و لطیف شدن بافت کوکو می‌شود.
  • مقدار کمی بیکینگ پودر باعث یکدست‌تر شدن بافت کوکو می‌شود.
  • تفت دادن سبزی با کره باعث افزایش عطر و طعم کوکو می‌شود.
  • ترکیب سبزی‌ها باید به این شکل باشد: بیشترین مقدار تره، سپس جعفری، گشنیز و شوید. استفاده بیش از حد از گشنیز طعم کوکو را تلخ می‌کند.
  • برای جلوگیری از سوختن و مغزپخت نشدن، کوکو را روی حرارت ملایم و ترجیحاً با شعله پخش‌کن بپزید.

زمان آماده‌سازی و پخت

  • زمان آماده‌سازی: حدود ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: حدود ۱۵ دقیقه
  • مناسب برای: ۴ نفر

همچنین بخوانید:

فوت و فن سبزی قورمه سبزی | راز خوشمزگی و جاافتاده شدن خورش اصیل ایرانی

طرز تهیه مربای آلبالو خوشمزه و خوشرنگ + فوت و فن ماندگاری طولانی

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ | یک شام لاکچری و خوشمزه در ۳۰ دقیقه

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا