طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ | یک شام لاکچری و خوشمزه در ۳۰ دقیقه

پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ
پاستا از محبوب‌ترین غذاهای جهان است که می‌توان آن را با انواع سس‌ها، به ویژه سس آلفردو، تهیه کرد. در این مطلب، به شما نشان می‌دهیم چگونه پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ را به ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین شکل در خانه درست کنید.

پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ
پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ

معرفی پاستا پنه و سس آلفردو

پاستا پنه نوعی پاستا لوله‌ای و خمیده است که به راحتی در سوپرمارکت‌ها یافت می‌شود.

سس آلفردو یک سس خامه‌ای و پرچرب است که از ترکیب کره، خامه، پنیر پارمزان و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. این سس طعمی ملایم و خوشمزه دارد که با مرغ و قارچ به بهترین شکل ترکیب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ

 برای پاستا و مرغ

موادمقدار
پاستا پنه۳۰۰ گرم
سینه مرغ (فیله)۱ عدد
قارچ تازه۳۰۰ گرم
کره۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱-۲ قاشق غذاخوری
شیر۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

برای سس آلفردو

موادمقدار
خامه۱ پیمانه
کره۱/۴ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده۱ پیمانه
سیر۲ حبه
جعفری تازه خرد شده۱/۶ پیمانه

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ

پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ
پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ

نحوه آماده کردن مرغ

در مرحله اول سینه مرغ را بشویید و به صورت فیله‌های نازک یا مکعبی برش دهید. می‌توانید مرغ را کامل مزه‌دار کرده و بعد برش دهید تا نرم‌تر شود.

 مزه‌دار کردن مرغ

مرغ‌ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و کمی ماساژ دهید. سپس مرغ را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

آماده سازی قارچ

قارچ‌ها را تمیز کرده و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. برای جلوگیری از آب انداختن، آن‌ها را روی شعله زیاد با روغن تفت دهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ته‌چین مرغ خوش طعم و دلپذیر

سرخ کردن مرغ

مرغ‌های مزه‌دار شده را در تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و خوش‌طعم شوند.

تهیه سس آلفردو

  1. کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کنید.
  2. سیر ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن برود.
  3. خامه و شیر را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. پنیر پارمزان را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ اما روان شود.
  5. نمک، فلفل، جعفری و ادویه‌های دلخواه را اضافه کنید.

پخت پاستا

  1. قابلمه‌ای پر از آب جوش کنید.
  2. کمی نمک و روغن به آب اضافه کنید.
  3. پاستا را اضافه کرده و تا میزان دلخواه بپزید.
  4. پس از پخت، پاستا را آبکش کنید.

 ترکیب مواد

  1. مرغ و قارچ سرخ شده را به سس آلفردو اضافه کنید.
  2. پاستا آبکش شده را به سس بیفزایید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود.
  3. اگر لازم بود کمی از آب پاستا را برای رقیق‌تر شدن سس اضافه کنید.

سرو و تزیین

پاستا را با جعفری تازه و گوجه گیلاسی تزئین کنید و بلافاصله سرو نمایید.

نکات مهم برای پخت بهتر پاستا آلفردو

  • استفاده از آویشن یا پودر سیر طعم سس را بهبود می‌بخشد.
  • میزان کره را کنترل کنید تا طعم پاستا تغییر نکند.
  • می‌توانید مرغ را کامل سرخ کرده و بعد روی پاستا برش دهید.
  • افزودن آب پاستا به سس باعث رقیق‌تر و خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود.
  • کمی آب لیمو روی قارچ طعم آن را بهتر می‌کند.

زمان آماده سازی و سرو

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه: حدود ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت و انتظار: حدود ۱ ساعت
  • تعداد نفرات: ۴ نفر
  • وعده‌ها: ناهار، شام یا عصرانه

همچنین بخوانید:

طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی خوشمزه و شفاف | آموزش مرحله به مرحله

الماس کوه نور | شش افسانه و واقعیت از مشهورترین جواهر جهان

چگونه حبوبات را از حشره زدگی محافظت کنیم؟ + ۱۰ روش تضمینی نگهداری سالم

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۲ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا