حتی با وجود سلیقه و تمیزی، مکانها و وسایلی در خانه هستند که فراموش میشوند و آلوده باقی میمانند. شناسایی این مکانها باعث میشود در نظافت الویت داشته باشید.
۱. تخته گوشت
تخته گوشت یکی از مکانهای اصلی تجمع میکروبها است، به خصوص گوشت خام. پس از استفاده حتماً با مواد ضدعفونی کننده یا ماشین ظرفشویی تمیز شود.
۲. شیر آب دستشویی
زیر و لایههای شیر آب محل تجمع آلودگی هستند. با محلول سرکه و برس این قسمتها را تمیز کنید.
۳. کلیدهای برق، دسته سیفون و دستگیرهها
این وسایل بیشترین تماس دست را دارند و آلوده میشوند. با دستمال میکروفایبر و اسپری ضدعفونی تمیز کنید.
۴. نمکدان
نمکدان کوچک است اما میکروبها به راحتی در آن رشد میکنند. پیش و پس از استفاده حتماً دستها شسته شوند.
۵. بالای کابینتها
گرد و خاک در این مناطق تجمع میکند. دو تا سه ماه یک بار با جارو و دستمال مرطوب تمیز شود.
۶. طبقهها و کشوهای یخچال
با آب ولرم و مایع ظرفشویی قطعات قابل جدا شدن را شستشو دهید و سپس خشک کنید.
۷. اسکاچ و سیم ظرفشویی
محل تجمع میکروبها هستند. هفتگی با مواد ضدعفونی کننده یا مایکروویو پاکسازی شوند.
۸. سینک آشپزخانه و سطل زباله
به دلیل تماس مستقیم با مواد غذایی و رطوبت، بایستی روزانه شسته و ضدعفونی شوند.
۹. دیوارهها و توالت
حداقل یک تا دو بار در هفته با مواد ضدعفونی کننده شسته شوند تا باکتریها از بین بروند.
۱۰. وان و حمام
رطوبت زیاد باعث رشد میکروبها میشود. هفتهای یک تا دو بار با ضدعفونی کننده تمیز شود.
۱۱. ریموت کنترلها
دکمهها و داخل ریموت باید با الکل و گوش پاککن ضدعفونی شوند.
۱۲. برسهای آرایشی
میکروبها و چربیها را جذب میکنند. با شامپو و جوش شیرین ضدعفونی شوند.
۱۳. اطراف اجاق گاز
چربیهای غذا تجمع میکنند و باکتریها رشد میکنند. مرتب پاکسازی شود.
۱۴. خوشخواب و ملحفهها
محل تجمع گرد و غبار، عرق و سلولهای مرده است. با جوش شیرین و جارو برقی تمیز شود.
۱۵. کانتر آشپزخانه
وسایلی مثل کیف و ظرف غذای حیوانات، میکروبها را منتقل میکنند. قبل از آمادهسازی غذا ضدعفونی شود.
۱۶. مسواک و جا مسواکی
در معرض آلودگی هستند. مسواک را دور از توالت نگه دارید و جا مسواکی را با آب و سفید کننده ضدعفونی کنید.
همچنین بخوانید:
چگونه شبکههای اجتماعی صمیمیت زوجین را تحت تأثیر قرار میدهند
خرید بهترین سرویس خواب دو نفره ۲۰۲۵ | جدیدترین مدلها + قیمت و راهنمای انتخاب