آموزش درست کردن اشکنه ؛ غذای ساده اما با اصالت

اشکنه

اشکنه؛ غذای ساده اما با اصالت

اشکنه، یکی از غذاهای قدیمی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور با تنوع خاص خود پخته می‌شود. این غذا با وجود سادگی، طعمی دلنشین و خاطره‌انگیز دارد. اما می‌توان با حفظ اصالت، آن را به شکلی خلاقانه‌تر نیز تهیه کرد تا هم طعم نو تجربه کنیم و هم سفره‌ای متفاوت بچینیم.

اشکنه
اشکنه

مواد اولیه‌ای که طعم را دگرگون می‌کند

در تهیه اشکنه کلاسیک، پیاز، تخم‌مرغ، آرد، زردچوبه، روغن و گاهی سیب‌زمینی استفاده می‌شود. اما در نسخه خلاقانه، می‌توان از سبزیجات معطر مانند تره یا شنبلیله، گوجه خشک‌شده یا حتی قارچ هم بهره گرفت. این افزودنی‌ها طعمی خاص و متفاوت به غذا می‌دهند، بدون آن‌که هویت اشکنه را زیر سؤال ببرند.

دستور پخت اشکنه با رویکردی نو

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس آرد گندم را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه زردچوبه و کمی فلفل سیاه بیفزایید.

در مرحله بعد، حدود دو لیوان آب جوش به مخلوط بیفزایید و اجازه دهید آرد به خوبی حل شود. حالا نوبت به خلاقیت می‌رسد؛ می‌توانید گوجه خشک، کمی قارچ خردشده یا سبزیجات معطر اضافه کنید. در پایان، تخم‌مرغ‌ها را به‌آرامی داخل قابلمه بشکنید و بدون هم زدن اجازه دهید بپزند.

بیشتر بخوانید:  ۱۲ فایده مهم کاکائو برای بدن
اشکنه
اشکنه

نتیجه‌گیری

آشپزی فرصتی برای خلق طعم‌های تازه از دل غذاهای قدیمی است. اشکنه، با همه سادگی‌اش، ظرفیتی بزرگ برای نوآوری دارد. تنها کافی است کمی جسارت به خرج دهید و مزه‌های جدید را به سفره سنتی‌تان بیاورید.


 

همچنین بخوانید: غذا با قارچ و سیب زمینی ؛ ترکیبی خوشمزه و خلاقانه برای هر ذائقه

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا