طرز تهیه قابلی‌پلو خوش طعم و لذیذ

طرز تهیه قابلی پلو

طرز تهیه قابلی‌پلو:

طرز تهیه قابلی‌پلو خوش طعم و لذیذ

طرز تهیه قابلی‌پلو خوش طعم و لذیذ که از افغانستان به ایران و دیگر نقاط آسیای مرکزی راه یافته است. این غذا ترکیبی دلپذیر از برنج، گوشت گوسفند، هویج، کشمش و ادویه‌های معطر است که هر ذائقه‌ای را جذب می‌کند.

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج ایرانی: ۳ پیمانه

گوشت گوسفندی یا گوساله: ۴۰۰ گرم

هویج خلالی: ۲ عدد متوسط

کشمش پلویی: نصف پیمانه

پیاز: ۲ عدد متوسط

زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

ادویه‌جات (هل، دارچین، زیره، فلفل سیاه): هرکدام نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن و کره: به مقدار کافی

خلال بادام یا پسته برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه قابلی‌پلو به سبک اصیل

ابتدا پیازها را به شکل خلالی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس گوشت را اضافه کنید و با نمک، فلفل و ادویه‌های معطر تفت دهید. بعد از این مرحله، مقداری آب اضافه کنید.
برنج را شسته و با کمی نمک در آب جوش بپزید تا نیم‌پز شود. سپس آن را آبکش کنید. هویج‌های خلالی را در کره تفت دهید تا نرم و خوشرنگ شوند. کشمش‌ها را نیز جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا پفکی شوند.
حالا زمان دم کردن قابلی‌پلو است. ته قابلمه کمی روغن بریزید و لایه‌ای از برنج نیم‌پز را بریزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سمبوسه خانگی خوشمزه و سریع | آموزش مرحله به مرحله با تصویر

مقداری از گوشت پخته، هویج و کشمش را روی آن قرار دهید. این کار را لایه‌لایه ادامه دهید و در نهایت زعفران دم‌کرده را روی برنج بریزید.

قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید حدود ۴۰ دقیقه دم بکشد.

همچنین بخوانید.

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی؛ راز یک پیش‌غذای جذاب

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی؛ راز یک پیش‌غذای جذاب

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا