طرز تهیه شیرینی ناپلئونی:
شیرینی ناپلئونی؛ شاهکار شیرینیپزی با کمترین دردسر
شیرینی ناپلئونی یکی از اون دسرهای خاص و باکلاسه که اسمش لاکچریه ولی درستکردنش surprisingly سادهست! لایههای ترد و طلایی خمیر هزارلا که با کرم وانیلی لطیف پر شده، حس یک شیرینیفروشی فرانسوی رو به خونهات میاره.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی خونگی
- خمیر هزارلا آماده: ۱ بسته
- زرده تخممرغ: ۲ عدد
- شیر: ۲ لیوان
- شکر: ½ لیوان
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل: ½ قاشق چایخوری
- پودر قند: برای تزیین
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی به روش ساده و حرفهای
- خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشیشده باز کنید و به ابعاد دلخواه برش بزنید.
- خمیرها را در سینی فر قرار دهید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. در فر از پیش گرمشده (۲۰۰ درجه) حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی و پفکرده شود.
- برای کرم، شیر، شکر، آرد و نشاسته را روی حرارت ملایم با هم بزنید تا غلیظ شود.
- زرده تخممرغ را اضافه کرده و سریع هم بزنید. بعد از یکیدو دقیقه جوش خوردن، از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.
- خمیرهای پختهشده را لایهلایه با کرم پر کنید. معمولاً ۳ لایه کافیست.
- روی شیرینی را با پودر قند، پودر پسته یا شکلات آبشده تزیین کنید.
شیرینی ناپلئونی؛ دسر لاکچری با دل و جان ایرانی!
این شیرینی با ظاهر اروپایی، به خوبی با ذائقه ایرانیها جوره. میتونه دسر مهمانیهای خاص، عصرونه شیک یا حتی یه سوپرایز شیرین برای خانواده باشه. و مهمتر از همه: با مواد ساده، یه نتیجه فوقالعاده!
همچنین بخوانید.