طرز تهیه نان شوکوپان ژاپنی، نانی نرم و خوش طعم

طرز تهیه نان شوکوپان ژاپنی، نانی نرم و خوش طعم

طرز تهیه نان شوکوپان ژاپنی:

طرز تهیه نان شوکوپان ژاپنی، نانی نرم و خوش طعم

آموزش کامل و ساده طرز تهیه نان شوکوپان ژاپنی، نانی نرم، لطیف و خوشمزه در خانه. با این دستور پخت، نانی خاص و متفاوت را تجربه کنید!

آشنایی با نان شوکوپان، لذت نانی نرم و لطیف در خانه

نان شوکوپان، یکی از نان‌های محبوب و پرطرفدار در ژاپن است که به خاطر نرمی و لطافت بی‌نظیرش شهرت دارد. این نان، با بافتی سبک و هوایی، در کنار چای یا شیر، تجربه‌ای متفاوت و لذت‌بخش را برای شما رقم می‌زند. تهیه این نان در خانه، کار سختی نیست و با رعایت چند نکته ساده، می‌توانید نانی خوشمزه و خاص را در کمترین زمان آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه نان شوکوپان ژاپنی

– آرد سفید: ۳۰۰ گرم
– شکر: ۲ قاشق غذاخوری
– نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
– مخمر خشک فعال: ۷ گرم
– شیر گرم: ۱۵۰ میلی‌لیتر
– کره نرم: ۵۰ گرم
– تخم‌مرغ: ۱ عدد

مراحل تهیه نان شوکوپان در خانه

۱. آماده‌سازی خمیر: در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، نمک و مخمر خشک را مخلوط کنید. سپس شیر گرم را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری نرم و چسبناک شکل بگیرد.
۲. ورز دادن: خمیر را روی سطحی آغشته به آرد قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا لطیف و کشسان شود.
۳. اضافه کردن کره و تخم‌مرغ: کره نرم و تخم‌مرغ را به خمیر اضافه کنید و مجدد ورز دهید تا مواد کاملاً مخلوط شوند و خمیر یکدست شود.
۴. استراحت دادن: خمیر را در یک کاسه پوشانده و در جای گرم قرار دهید تا حدود یک ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
۵. شکل‌دهی و پخت: خمیر را به شکل دلخواه درآورید و در سینی فر قرار دهید. قبل از پخت، روی نان را با کمی شیر بمالید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی و نرم شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای لیموی خانگی، طعمی خاص و طبیعی 

نکات مهم برای داشتن نان شوکوپان عالی

– حتماً از شیر گرم استفاده کنید تا مخمر فعال شود.
– ورز دادن خمیر باید کامل و کافی باشد تا نان لطیف و پف‌دار شود.
– زمان استراحت را جدی بگیرید، چون کلید نرمی نان است.

در پایان

نان شوکوپان، نانی است که با بافتی نرم و لطیف، هر بار تجربه‌ای متفاوت و لذت‌بخش را برایتان رقم می‌زند. با رعایت این مراحل ساده، می‌توانید در خانه نانی خوشمزه و خاص تهیه کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید. این نان، گزینه‌ای عالی برای صبحانه، عصرانه یا همراه با چای است. پس دست به کار شوید و نان شوکوپان خانگی خود را درست کنید!


 همچنین بخوانید.

طرز تهیه تیرامیسو خانگی؛ دسر محبوب ایتالیایی

طرز تهیه تیرامیسو خانگی؛ دسر محبوب ایتالیایی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا