طرز تهیه آش بادمجان همدانی؛ لذیذترین غذای سنتی با طعمی دلپذیر

طرز تهیه آش بادمجان همدانی؛ لذیذترین غذای سنتی با طعمی دلپذیر

طرز تهیه آش بادمجان:

طرز تهیه آش بادمجان همدانی؛ لذیذترین غذای سنتی

آش بادمجان همدانی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در استان همدان است که طعم بی‌نظیر و خاص آن، هر کسی را مجذوب خودش می‌کند. این آش، ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و بادمجان است که در کنار ادویه‌های معطر، طعمی دلنشین و متفاوت دارد. در ادامه، با روش تهیه این غذای سنتی و خوشمزه آشنا می‌شوید.

مواد لازم برای تهیه آش بادمجان همدانی:

– برنج: ۱ پیمانه
– بادمجان: ۲ عدد متوسط
– لپه: نصف پیمانه
– نخود: نصف پیمانه
– پیاز: ۲ عدد بزرگ
– سیر: ۲ حبه
– سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید): ۲ پیمانه
– زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه کاری: به میزان لازم
– روغن: به مقدار لازم
– آب: حدود ۸ پیمانه

طرز تهیه آش بادمجان همدانی:

۱. ابتدا برنج و حبوبات (لپه و نخود) را جداگانه شسته و خیس کنید. سپس در آب جوش بپزید تا نرم شوند.
۲. در این فاصله، پیازها را نگینی خرد کنید و در قابلمه‌ای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
۳. سیر را رنده یا ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
۴. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش دهید. سپس در تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند.
۵. سبزی‌های آش را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطر سبزی‌ها آزاد شود.
۶. حالا برنج و حبوبات پخته شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
۷. ادویه‌ها، نمک و فلفل را به میزان دلخواه بیفزایید و آب را اضافه کنید.
۸. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آش به آرامی بجوشد و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. حدود یک ساعت زمان نیاز است تا آش غلیظ و خوشمزه شود.
۹. در انتها، بادمجان سرخ شده را به آش اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بپزید تا طعم آن به خورد آش برود.

بیشتر بخوانید:  خشک کردن آلبالو در خانه به روش‌های حرفه‌ای + نکات طلایی و آلبالو خشکه یکساله

نکات مهم در تهیه آش بادمجان همدانی:

– برای طعم بهتر، می‌توانید کمی نعناع خشک یا دارچین به آش اضافه کنید.
– اگر دوست دارید آش غلیظ‌تر باشد، کمی برنج بیشتری بریزید.
– این آش را می‌توانید با نان تازه و ترشی سرو کنید تا طعم آن کامل‌تر شود.

آش بادمجان همدانی، غذایی است که با ترکیب سبزیجات و حبوبات، نه تنها خوشمزه است بلکه سرشار از مواد مغذی است. این غذا، نماد فرهنگ و سنت‌های همدان است و طعم بی‌نظیر آن، هر بار شما را به سفر در دل تاریخ و فرهنگ این منطقه می‌برد.


احتمالا این نوشته برایتان جالب باشد:

آب‌دوغ‌خیارطعم دار؛ خنک، خوشمزه

 

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا