در درهم آباد میخوانید، هلو میوهای خوش طعم و مغذی است که از زمانهای قدیم در چین کشت میشده و بعدها به نقاط دیگر جهان راه یافته است. در قرون وسطی از هلو بهعنوان دارویی گیاهی استفاده میشد.

۱. ویژگیها و ترکیبات هلو
درخت هلو به ارتفاع تقریبی ۵ متر و دارای شاخههای فراوان است.
هلو منبع غنی ویتامینهای A و C و پتاسیم است.
این میوه به آسانی هضم میشود و بدن را تقویت میکند.
۲. خواص درمانی هلو
دارای خاصیت ملین و رفع تشنگی به دلیل آب فراوان
تقویت نیروی جنسی در افراد گرم مزاج
بهتر است هلو با پوست خورده شود، چون پوست آن سرشار از ویتامین A است
سازگار با انواع معده و بدون ایجاد نفخ
زود هضم و اشتها آور
رفع بوی بد دهان
بیخطر برای افراد مبتلا به دیابت
ادرارآور و قلیاییکننده خون، مفید برای بیماریهای کلیوی و روماتیسم
میوه مناسب برای افراد مسن، به شرط مصرف با شکم خالی
۳. کاربردهای خاص هلو
روغن مغز هسته هلو برای درد گوش و گرفتگی مجرای گوش مفید است
مالیدن روغن مغز هسته هلو بر محل درد بواسیر مؤثر است
مصرف هلو در دوران بارداری برای داشتن فرزند زیبا توصیه شده است
مغز هسته هلو مسهل و تصفیهکننده خون است
دمکرده برگ یا گل هلو برای رفع سیاهسرفه کاربرد دارد
هلو لهشده بهصورت ضماد برای دلپیچه کودکان و دفع کرم روده استفاده میشود
۴. مضرات و نکات احتیاطی
هلو برای افراد سردمزاج مضر است؛ بهتر است با عسل یا زنجبیل مصرف شود
برای جلوگیری از نفخ، حداقل نیم ساعت قبل از غذا میل شود
همچنین بخوانید:خواص درمانی گریب فروت